22.8.12

Det här är Charlie =)

Nio veckor gammal är våran yngsta familjemedlem (strävhårig tax) och han är bara för go! Sover hela nätterna och säger till när han ska pinka =)
 


Perfekt och ha en valp hemma när man är mammaledig! Annars har mannen alltid fått ha med valparna till jobbet! 

Jag har fortfarande ingen egen dator så det blir lite bloggande och fotande för min del just nu. Dock tänkte jag visa er vad vi håller på med för skoj inne just nu.


Klinkergolvet i hallen är borta nu och under fann vi ett gammalt fint trägolv som ska slipas. Här i hallen och trappan upp till övervåningen samt hallen uppe ska vi fräscha upp med färg och nya tapeter. (I mitten står det ett gammalt skåp som jag ska fixa till...)


Rev bort mattan och tog bort limmet från trappstegen ner till groventrén också. Slipas och målas här med...
 

Medans mannen grejar med det har jag marktjänst samt rensning av förråd och garderober på min lista! Det gamla skafferiet, som numera är ett linneförråd, har jag gjort i ordning. Slängt en hel del och en del har gått till loppis.
 
 detaljer....
 
 
 

Nu är det trevligt att gå in här igen ;)
 

¤¤¤¤¤
Nu har dom äldsta barnen börjat skolan igen och jag njuter av att vi har rutiner igen!
Vad mycket man får gjort när man går upp i tid ;)
Ha det gott. Kram Pirre


3 kommentarer:

 1. Å så fint innanför dörrana, du skulle se hemma hos mej. Men vilket vackert golv som gömde sig där, och även i trappan, vilken lycka!!!! Pst, det är ingen radio i mitt inlägg i dag, men det är ju tur att den är så förvillande lika;) Mari.

  SvaraRadera
 2. ...nej men gud, det jag verkligen skulle kommentera var ju Charlie, vilken goding! Jag som älskar taxar smälter fullkomligt, bedårande!

  SvaraRadera
 3. Oj vad du har varit flitig!
  Underbar söt liten taxgosse<3
  kram

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails