5.5.12

Exploderat!

Tänk att majmånad alltid ska vara så hektisk, och så ser det ofta ut för alla barnfamiljer tycker jag! Allting ska hända under maj känns det som, och i år är det extra mycket roligt som händer, så det är ju bra att det är rolig stress =)

Det är fixardag på skolgården, vi är bjudna på dop, barnen ska till tandläkaren, jag ska till tandläkaren, Lisa ska till bvc, sonen ska till Gotland och efter det ska han konfirmeras (vi har bjudit hem ca. 30 gäster) och så är det träningar och matcher för barnen. Några dagar in i Juni har jag anordnat byloppis och sen är det skolavslutning! Om inte det vore nog så ska man ju självklart hinna njuta av livet också, vilket jag ser till att vi gör också =) Sicken tur att jag inte jobbar just nu!!!

¤¤¤¤¤

Igår vaknade vi till en vit trädgård och strax efter att snön hade smält så kom regnet och haglandet. Idag är det blött ute men trots vädret så har jag en sån lust att vara ute och påta!

blommor 030

Efter några dagars värme (innan snön) så har det fullkomligt exploderat ute! Grönt överallt =) Kvistar täckta med krispiga blad och knoppar från träd och buskar blir ett fint stilleben på planteringsbordet.

blommor 014

 

blommor 017blommor 028

 

blommor 019blommor 015

Har börjat samla på mig fröpåsar! Det går åt en hel del frön när jag och tjejerna sätter igång och sår…

blommor 013

Opraktisk men söt =)

blommor 022

Till sist vill jag tipsa er om ett par riktigt bra trädgårdshandskar för en billig peng! “Blomster Landet” har dem här handskarna och de håller verkligen händerna torra och så blir man inte så där jobbigt svettig om händerna eftersom tyget är “nättyg”!

 

blommor 023

 

Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. Javisst är det så!! Helt fantastiskt mycket hela tiden.. Vi tar en semestervecka från allt o åker till varma breddgrader imorgon :)

  Så grönt o fint ni har det!
  Kram från mej
  /Johanna

  SvaraRadera
 2. Visst är det alltid mycket i maj allt händer på samma gång. Roligt men ibland hinner man inte med.Här i norr snöar det idag blä säger jag bara inte kul.Ha en mysig helg/Theres

  SvaraRadera
 3. Ja det är mycket att fixa och trixa med..det är bara att hänga på...;)

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails