24.2.12

prinsar o prinsessor, barnrum o musikal…

Så glad jag blev över namnet till den lilla prinsessan som kronprinsessan Victoria och prins Daniel har valt till henne. “Estelle” är väl ett fint till en liten kronprinsessa =)

Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 005

Gårdagen, och en tid framöver, går ju självklart i “prinsess tecken” här i Sverige, och jag har läst mycket på facebook att folk är lite negativa redan och att det tjatas, men själv är jag så glad för deras skull och jag tycker vi ska glädjas över den lille! För visst är alla små barn prinsar och prinsessor men hon är ju trots allt en riktig sådan, och det tycker jag ska synas och höras på tv ;)

Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 017Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 029Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 032Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 021

Våran yngsta, Lisa, blir hela sju månader imorgon och det passade ju alldeles utmärkt att fota henne i en prinsessklänning.  Niike har varit hemma hela veckan och hostat så hon var också en prinsessa, dagen till ära.

Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 044Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 059Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 077Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 050

¤¤¤¤¤

Här kommer fler foton från Niikes rum.

Dem svarta tyglådorna är från Åhléns. Slukar mycket och kostar bara 49kr styck!

Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 188

Den söta kudden har Niike valt från nätbutiken H & M home och utanför hennes rum skymtar hallen där barnen har sina böcker bl.a.

Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 189Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 191

Brasan är tänd! En gul lampa under vedträn lyser mysigt på kvällskvisten i låtsasspisen!

Lisa nästan 7 månader o svensk prinsessan e född! 190

Fortfarande fattas det en del grejer men dem är beställda och kommer nog nästa vecka! Tomt ser det ut och vara tycker jag med tanke på att det är ett barnrum, men hon har själv rensat bort det som hon inte vill ha längre =) Fylls väl på snart igen med en massa saker…

Vi har sportlov nästa vecka och då får vi besök! Vi börjar veckan med zumba maraton, sen blir det åka till en mysig grannstad och i slutet på veckan ska vi på vernissage. Självklart ska vi också hinna med och åka skidor, skridskor och umgås.

Nu ska jag skynda mig för farmor kommer snart och hon ska ta tjejerna på musikal ikväll. Spännande =)

Ha det gott. Kram Pirre

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig liten prinsessa ni har! Och jättekul med prinsessfeber tycker jag, kul att dom vågar gå lite egna vägar med mer unikt namn. Ha ett skönt veckoslut!

    SvaraRadera
  2. Gu så söt din princess är...jätttefin bilder.

    Trevlig Helg!
    Kram Marina

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails