30.10.11

Bok & sko-tips!

Hej i höstmörkret, allt väl?

Jag kom precis hem från en härlig promenad i regnet. Speja var blöt i pälsen och Lisa sover som en stock i vagnen. Det ser så skönt ut när man tittar ner i vagnen och hon är alldeles nedbäddad och varm, och den “goda” nappen sitter fastklistrad i munnen.  Härligt när man kan sova ute…

Elin 1år 2011 009Elin 1år 2011 004

Några månader innan jul så är det många barn som säljer “Jultidningar”! Wilma hakade på i år och jag köpte bl.a två böcker av henne. Den ena boken har säkert många av er, och den heter “Rutiga bakboken” (Ica bokförlag) och den andra boken heter “Julens godsaker” ( Ica bokförlag).

Boken “Julens godsaker” innehåller recept för godis, kakor, desserter, bullar & bröd och pepparkaksmallar och bilderna i boken är helt underbara.

Elin 1år 2011 013Elin 1år 2011 011

Elin 1år 2011 010Elin 1år 2011 012

Nu har jag bläddrat i böckerna och ikväll tänkte jag baka bröd med ungarna och så ska vi använda vedspisen! Mys…

Elin 1år 2011 025

…och ska man baka eller laga mat måste jag ha…

Kallt ute innebär kalla golv hemma hos oss så jag har köpt ett par nya inneskor. Jag gillar och ha träskor i köket när man grejar men mannen säger ifrån för det låter så förbaskat illa när man har trägolv ;), så nu köpte jag “modell träskor” fast med gummisula! Dom är riktigt sköna…Märket är “Calou” och jag såg att Blomsterstugan i Hedemora hade såna här skor och dessutom var dem  på rea, ifall nån är intresserad!

Elin 1år 2011 014Elin 1år 2011 015

Ha det gott. Kram Pirre

2 kommentarer:

 1. När jag jobbade på dagis hade vi en liten utländsk baby på vår avdelning. hans mamma var rätt så chockad över att vi lade honom ut i vagnen för att sova dagssömn... När vi berättade att barn bara mår bra av det och att det är vetenskapligt undersökt att barn mår bättre av att sova ute så lugnade hon sig. :)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken för dig och accessoarer för ditt hem.

  Bland annat har vi lägst webbpris i Sverige på Kew Royal Botanic Garden's populära doftljus!

  Skäm bort dig själv i höstmörkret, eller varför inte vara ute i god tid med julklapparna?

  Välkommen!

  Vänliga hälsningar,
  www.missalicia.se

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails