5.6.11

Mixat till tusen!

När det nalkas sommar, och då när det är dags för byloppis och allt ska ställas i ordning i lillstugan, så görs lillstugans förstukvist i ordning! Annars är det en förvaringsplats för allehanda ting under vintern för den används då inte. Möblerna som stod där i fjol har fått nya platser och ny färg så nu gjorde jag ett nytt bord av saker jag hade hemma och ställde dit två gamla stolar som jag hittade på loppis för många år sedan nu.

 

byloppis 2011 022

 Framför dörren ställde jag en gammal trädgårdsstol och blommor. “Öppet” var det i går in till årets byloppis och dem riktiga entusiasterna var där och dammsög borden direkt vid öppning =)

byloppis 2011 023

Mixat till tusen med olika stilar är det här nu, men desto roligare att sitta här =)Bordet gjorde jag av en trä…vad det nu var jag hittade på loppis och målade den svart, och bordsskivan är en lite större bricka som jag limmade dit.

byloppis 2011 201

Den lilla söta lyktan var trasig och syrran skulle slänga den, men det fick hon inte för jag hittade en plats till den!!!

byloppis 2011 202byloppis 2011 205

Gammal avflagnad färg lite överallt…

byloppis 2011 203

 

byloppis 2011 208

Härligt med den ljusgröna färgen på dörrarna.

byloppis 2011 204

 

byloppis 2011 206

 

Så här såg det ut här inne förra sommaren =)

 

Solvarbo 023[1]

 

Jag har knappt öppnat datorn den senaste veckan så jag har massor att läsa ikapp och en massa härliga bilder hos er bloggare att njuta av misstänker jag =) Men desto mer har jag hunnit fota så nu kommer det inlägg lite tätare igen.

 

Här ser ni lillstugan och det gamla hönshuset i kvällssolen. Nästa gång får ni se vad jag har gjort inne i det gamla hönshuset!

 

byloppis 2011 032

Kram Pirre

6 kommentarer:

 1. Tack för fin loppis i mysiga Solvarbo! Och din gård var helt sagolikt vacker!!! Och lilla stugan, med "glassverandan", älskar dessa färger!!! Du har så fint Pirre!! Mari.

  SvaraRadera
 2. ...många läser nog glasverandan nu men jag menar som du vet glass-verandan=)

  SvaraRadera
 3. Så fint du gjort. Vilket underbart ställe du bor på, så vackert.
  Kan förstå att det var många som kom och köpte.
  Kram och ha en fin dag
  Marita i Heestrand

  SvaraRadera
 4. Så fint du har det! Synd att man inte var där.... Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Vilket jättefint hem du har. Vad roligt att du tittade in hos mig och skrev en rad. Kul att hitta hit!

  Vad kul att du också väntar. Tiden går faktiskt rätt fort. Det är mer nu mot slutet och sen värmen blev så kvav som jag tycker det känns tufft. Ja och så för att jag längtar så mycket. Då brukar ju tiden stå rätt stilla.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 6. Du förresten.. jag ser att ni har en nedsänkt smyg vid fönstret vid diskbänken. Där har ni satt upp plexiglas eller glas? Vi kommer att ha en nedsänkt smyg i vårt kommande kök vid diskbänken och jag funderar hur jag ska lösa det på bästa sätt så man inte stänker ner hela fönstret och fönsterbrädan hela tiden så det bildas vattenskada. Fungerar det bra hos er tycker du? Hur har ni gjort?

  /Josefin

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails