23.5.11

Var rädd om dig!

Det slog mig häromdagen hur skört livet är…Inte vetat om det tidigare? Jodå, men just när man är gravid och ska ha sitt fjärde barn och tanken att den andra ska dö ifrån en, eller att en av oss drabbas av en allvarlig sjukdom är skrämmande, riktigt skrämmande.

syrén 010

Dödsfall inom släkten och “hemligt giftermål” är några av dem sakerna som har fått mig att tänka lite extra på livet under veckan som gått. Både tråkiga och roliga saker på en och samma gång. En blandning av känslor som kanske inte alltid går hand i hand men som på nåt sätt får en att haja till och bara fundera lite extra.

 

syrén 004syrén 006

 

Och igår när jag var på väg hem från affären så fick jag tvärnita allt vad jag hade, när det gick i hundra… Inte så bra med en liten i magen, men när djuren ska korsa vägar lite hur som helst -trots stängsel- så kan vad som helst hända. Så snabbt livet kan ändras eller släckas, om man inte är uppmärksam…

 

syrén 005syrén 007

En olycka händer så lätt, så var rädd om dig =)

syrén 009

 

syrén 008

Nu när körsbärsträden har blommat klart tar Syrenen vid med en helt underbar blomning och doft.

¤¤¤¤¤

Idag börjar jag att förbereda ordentligt inför det by loppis jag anordnar den 4e juni, och efter loppis är det dags för storstädning hemma, för här ska det fotas till en tidning. Passar perfekt med tanke på att sen är det dags för en lång semester på tre månader för hela familjen, och när vi har semester, jag då har vi en riktig semester =)

Ha en härlig start på veckan.

Kram Pirre

2 kommentarer:

 1. Tur att det gick bra med inbromsningen. Vi vet så lite om vad som komma skall och tur är väl det. Visst är det en härlig tid nu när våren står i sin skiraste grönska. Vilka fina bilder du visar.
  Kram och var rädd om Dig
  Marita i Heestrand

  SvaraRadera
 2. Anonym24/5/11

  Detta är ett allmänt meddelande till alla bloggläsare i Falun/Borlänge med omnejd. Ville bara berätta att det blir en STOR bakluckeloppis på regementet i Falun nu på lördag den 28 maj, kl 10-16.

  Det blir drygt 60 stycken försäljare och det kommer även finnas försäljning av hembakt bröd av fd ägaren av Cafe Bagastugan, Lisbeth.

  Välkomna att fynda!!

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails