12.4.11

En gaaalen vecka =)

Ja, det är precis vad den här veckan är och kommer att vara =) Men vad gör det när den ändå tar slut sen. Jobbar bara kväll denna vecka och så hela lördan…

Verandan har förvandlats till ett växthus nu för tillfället…allt detta ska ut sen när vädret tillåter. Det är så mysigt och så inne och barnen tycker det är kul och se när dem små gröna “prickarna” börjar visa sig…

plantering 011

plantering 009

Mannen fick snällt åka tillbaka till Ikea –25 mil enkel resa- och hämta hem dem grejerna som det var fel på, eftersom dem annars inte hade kommit hem förr ens i slutet på april! Men dem kunde kompensera han med bensinpengar i a.f…alltid nåt! Just denna stund skulle jag ha varit glad om mannen hade kunnat ta bebisen och burit den inne i sin mage en stund, så att jag hade kunnat åkt istället denna gång… ;) Känner mig lite för “stor” just nu när man ska renovera och greja, men va sjutton, vi är ju snart klara!

¤¤¤¤¤

Imorgon skulle jag egentligen gå på två möten men måste avboka ett av dem i a.f., eftersom mannen ska iväg nu oplanerat till det stora varuhuset på kvällen och jag måste till stan -den enda lediga dagen- och handla det sista till söndan då vi ska på dop och jag ska fotografera det hela =) Det ska bli såååå roligt!

plantering 012plantering 020

Igår fick vi glädjebesked och så lite chockartade besked…en liten kusin till mig är född i Finland =) Så mysigt med en liten till i släkten. Jag har så många kusiner så jag vet faktiskt inte ens antalet på rak arm..hihi.

plantering 018

Min tvillingsyrra ringde och berättade igår att hon har fått besked från sin läkare. Hon har epilepsi =( jag gråter…Det finns mediciner och hon har inte den värsta sorten, men tungt blir det nu i början säkert innan man vänjer sig vid allt det nya och alla dem omställningar det innebär. Det är ju så med syskon och då speciellt med oss som är enäggstvillingar att vi följs åt hela tiden, mentalt speciellt, så jag är alltid väldigt påverkad av allt som pågår i hennes liv. Spelar ingen roll att vi bor en bit ifrån varandra men det bara är så. Svårt och beskriva hur det funkar… inte för att det är synd om mig utan jag verkligen lider med henne, fy vad jobbigt för henne…

¤¤¤¤¤

I verandan passar det bra med lite blå-lila färgklickar…

växter hemma 011växter hemma 005

växter hemma 015växter hemma 019

Men gården börjar se hyfsad ut mycket tack vare mina barn =) Mina tre underbara barn som har hjälpt mig mycket med det som alltid ska göras till våren. Alla dem ville ha “sommarjobb” så visst finns det jobb här hemma på gården åt dem =) Sen tycker speciellt tjejerna att det är så kul med trädgård så det är lekande lätt att ha dem med sig ute när det ska till och krattas och sås. Hääärligt!

¤¤¤¤¤

I köket blommar pelargonerna…

växter hemma 021

växter hemma 024växter hemma 025

 

Det är en hel del annat som händer denna vecka också men det tar vi en annan gång…

Så, härligt och skriva av sig lite…nu ska jag ta tag i en massa måsten (som jag inte kan vänta med) innan jobbet kallar.

Innan jag säger hejdå! Några bra tips för er som har lite vårdepp! (det här är till er också mina vänner som har det just nu) som jag läste i Amelia i morse.

1. Lyssna på fartig musik typ Kikki Danielsson “En papaya kokosnöt”, Carola “fångad av en stormvind” =), mm mm. Allt med cocosnötter och schlager går tydligen hem! =)

2. Lopp-swopping: Ett gäng kompisar, rensa hemma, häll ut allt på golvet och låt gamfesten börja. Gratis loppis =)

3. Ha sex med någon som vet vart klitoris sitter… (hahahaaa…)

4. Fake it till you make it. Det påstås att ett tillgjort leende är bättre än inget alls. (jag undrar jag…)

5. Ring till kompisar från förr. umgås och hitta på kul saker… gör en nostalgitripp till era gamla kvarter mm.

Varning för: Gamla fotoalbum, romantiska filmer, medelålderkrisande äkta hälfter, undernärda barn på tv och Ikea.

Ha en härlig fortsättning på veckan.

Kram Pirre

1 kommentar:

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails