19.2.10

Tänk va, min lilla blogg =)

Hej

Vilken dag =) Har varit ledig i två dagar nu och ny energi i form av nya intryck, ny frisk luft under bloggvingarna och med en kropp som har fått sova ut ordentligt, ja då känns det som att hela jag bara ler och tycker att det t.o.m är ok att jobba hela fredag kväll och lördan =)

Igår var jag bjuden på mingelkväll hos Dalarnas Tidningar för att bla. jag har fått förfrågan om inte jag skulle vilja blogga på deras nya Community på nätet, om bla. inredning. Jag är så stolt över att min lilla blogg får sån uppmärksamhet. Där träffade jag kreativa bloggare som jag känner sen förut, och andra bloggare som jag har "träffat" via blogglandia. Och stämningen var på topp kände jag. Tack för en trevlig kväll med goda smörgåsar, gott fika och för den fina och användbara presenten =)
Jag kommer att skriva mer om det här sen när det börjar bli mer aktuellt.(Starten går om en månad) Det är lite som ska smältas och funderingar har man ju....men det kommer och bli riktigt kul det här.


¤¤¤¤¤

Alla har vi ju våra favorit affärer och en butik som jag gillar är Lagerhaus. Sorgligt nog la dem ju ner "min" Lagerhaus, så jag var in där och fyndade flera ggr innan stängning. Bla. så köpte jag flera såna här praktiska korgar. Nu står dem på skåpen i vardagsrummet, tills jag har hittat korgar med lock...Dammet hittar hit vet ni =)...







Jag är så glad över dem här gamla ventilationsgallrena, som finns i alla rum. Stora, fina i gjutjärn...



Bokhyllorna innehåller gamla och nya böcker...





En gammal tavla från gården. 


Passar ihop med dem här personalian på barn som dött för länge sen.






...loppisstolen är ett fynd som jag gillar.... 




...gamla trähandtag finns lite här o var i huset...



¤¤¤¤¤

Igår visade sig solen igen. Inte länge, men ändå så pass så jag hann fylla på energin lite...




Imorgon efter jobbet är det tänkt att jag och Wilma, åtta åringen, ska ner till Södertälje, men enligt väderprognoserna så tar man inte bilen i onödan. Vi ska ner till min familj och hälsa på och på söndan ska vi till Stockholm hela dan och strosa. Det är anledningen att resten av familjen stannar hemma, för strosa i Stockholm en hel dag orkade dem inte =))) Min tvillingsyrra   har nu även sin konst till försäljning på Hornsgatan 71, i en butik som heter "Green Room" (En hemsida är under uppdatering), så dit ska vi också och  kika.

"Green Room"


¤¤¤¤¤


Ha det så gott nu i helgen allihopa så hörs vi av nästa vecka igen. Puss o kram Pirre

13 kommentarer:

  1. Jättehärliga bilder!

    Vi har också sådana ventilationsgaller och jag håller med...så charmiga!!

    Kul med din bloggs uppmärksamhet!! Den är jättefin så det är klart att du ska ha kredit för den!!=)

    Kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Så underbart roligt för dig, det är så kul vad en blogg kan ge en.
    Härliga fynd och läckra bilder..
    ha nu en mysig helg!
    kram
    sandra

    SvaraRadera
  3. Hej Pirre!!
    Vad härligt, Grattis!!!
    Din blogg är ju så fin, inte konstigt att den uppmärksammas!!
    Är nyfiken på att höra mer om detta!!

    Ha det bäst!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Ska Lagerhouse stänga i Borlänge? Jag hänger verkligen inte med längre... Jobbar ju i Hedemora numera och hinner allt för sällan besöka Falun eller Borlänge - men billigt blir det :)

    Var försiktig på vägarna om ni ger er av till Stockholm!

    Kram
    /Anna

    SvaraRadera
  5. Så klart att du blir uppmärksammad med din fina blogg.... dina bilder som du visar är ju så fina....:) grattis.... har också dessa galler men har aldrig tänkt på dom så som du gjorde här..:) tänk vad olika man är...:) kram o trevlig helg... Annika

    SvaraRadera
  6. Grattis, det är du värd, du har ju en så underbar blogg!

    SvaraRadera
  7. Hoppas att du kör försiktigt om du ger dig ut i det här busvädret!

    Vad roligt det låter med bloggträff och stort grattis till den förfrågan du fick! Jag förstår mycket väl att de frågade dig, för du har en sån otroligt fin blogg :-).

    Här tittade solen fram en liten stund mitt på dagen, men nu har det börjat vina oroväckande... jag vill inte ha ett oväder till!

    Hoppas du får en fin helg!

    Kramar
    Beatrice

    SvaraRadera
  8. Men så kul att du har blivit uppmärksammad av dt. Hoppas verkligen att du börjar skriva. Var ni många som var där? Du har det så mysigt i rummet. Hoppas att det gick bra på resan.

    Ha en fortsatt bra helg!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  9. Så fint.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  10. Åh så roligt för dig att bli uppmärksammad med sin blogg. Grattis. Även för mig är Lagerhaus en toppen affär med en salig blandning av allt. Tyvärr har vi endast 20mil till närmaste, brukar passa på när vi är i stugan om sommrarna för då har jag bara 5mil.Kram Theres

    SvaraRadera
  11. Vilka kreativa systrar ni är!!! Ni har både gott öga för vad som är vackert, dina bilder är ju rena konsten! Så synd att Lagerhaus ska stänga, jag hittade också många guldkorn där, bla mina fina gröna och turkosa kaffekoppar! Fattar inte varför den butiken inte funkade där.... Ja visst ska det bli kul bloggkompis! Fast jag har lite ångest över min blogg, jag som startade fr noll förra hösten....kommer nog behålla den parallellt ett tag men ser fram emot detta jag med! Vi ses! Mari.

    SvaraRadera
  12. ...jag hade nog missat det gulliga inlägget med dina bedårande lurviga fyrbenta vänner där i soffan, gud va goa de är!!! Man vill ju bara äta upp dem! Mari.

    SvaraRadera
  13. Låter spännade kul att dom uppmärksammar er duktiga bloggare i Dalarna och självklart är du en av dom!

    Kram Marina

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails