28.11.09

Nu börjar det likna nåt...

Hej. Vad kul att du besöker mig  =)

Dagen har jag tillbringat på jobbet, och när jag kom hem var både jag och Niike, -(mannen kom till badet med barnen och badade innan jag slutade)- så slut så vi la oss soffan i verandan och somnade =) Blev väckt av matdoften. Mannen och Wilma, sjuåringen, hade lagat tacos och nu börjar man piggna till. Har annars väldigt svårt o sova dagtid, men den här ggn var det inga som helst problem =)...

Det börjar ordna sig för sonen och skolan han går i, som jag skev om tidigare. Ibland måste man bara vara mer bestämd och agera. Vi har sagt vad vi förväntar oss av en skola och förhoppningsvis så kommer det att bli bra nu sista terminen.

Det börjar arta sig på bordet som jag visade tidigare. Ibland är det svårt och inreda i ett rum som är nästan 40 kvadrat och 3, 90 i takhöjd...allting blir så plottrigt när det är småsaker bara. Så den här fina ljushuset, eller vad jag nu ska kalla den, passade bra här inne. En större pjäs på bordet gjorde att allting "landade"...
Lite annat från jullådorna hamnade också här. Ska försöka låta bli det här bordet nu ett tag framöver =)






















¤¤¤¤¤


Just nu är jag väääldigt sliten men känner en stark lycka och glädje i livet ändå. Mycket på gång och det sliter en hel del...kanske därför jag lyckades somna som en stock på eftermiddan. Och det är också en sak jag kan vara glad över när det blir mycket, att jag har en äkta hälft som finns där när man verkligen är helt slut. Annars är det ju lite så med männen, min iaf, att dem tänker inte så mycket på allt jobb man gör, för vi kvinnor, oftast, har ju marktjänst dygnet runt. Lappar som ska fyllas i, det ska VABbas, gympakläder, badkläder, matsäck till utedagen, kläder inför morgondagen, skolan har stängt, fritidstider ska lämnas in, kalasinbjudan, köpa presenter till kompisar som fyller år, träningstider, matchtider för o inte tala om hemmets alla råttor och klädhögar mm mm....ja, ni vet  =)))) Så en stoooor guldstjärna till er som också har marktjänst dygnet runt.

....så idag såg han väl, att oj, hon är verkligen slut =))))....

...Julklappstips =)...

Önskar er alla en riktigt mysig första advent. Kram Pirre

10 kommentarer:

  1. Låter underbart att somna på soffan, det gjorde jag igår:). Skönt att det börjar ordna sig för sonen. Har problem med mellansonen här och det känns väl som en del lärare försöker medans andra fortsätter att slå undan fötterna för honom. Vill inte byta skola för honom för jag tror inte att de andra högstadieskolorna är bättre, hoppas nu att det vi sagt på mötena ska bli av. Så skönt att få åka till Tällberg och ha det skönt. Var där på julbord och show i torsdags.

    Ha en fortsatt bra helg!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. December och maj är väl de månaderna på året som man stressar som mest...man önskar ju att det kunde vara tvärtom..är ju så mkt man vill njuta utav då, ha en fin söndag med de dina, kram

    SvaraRadera
  3. Så fint du gjort på bordet.
    Ha en fin söndag och koppla av och njut med familjen.
    Kram Marita i Heestrand

    SvaraRadera
  4. Önskar dej en fin första advent också! :)

    Jättefina bilder du visar, så fint där på bordet. och du...vad skönt det lät att bara få slockna och vakna till middagen som var färdig!

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Hallå!! men guuuu vilka bilder du visar!! så mycket fint du har önskar dig en trevlig advent massa kramar sussie

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilka jättefina bilder hos dig!! Var rädd om dig och de dina! Det är det viktigaste vi har:o)
    Kramar Malin

    SvaraRadera
  7. Vad skönt det låter att somna på verandan och sedan vakna lagom till middag! :-)

    Skönt också att det börjar ordna sig för sonen! Tyvärr kan saker och ting sega på ordentligt i skolan innan det händer nåt, men det låter ju bra nu att det går åt andra hållet :-).

    Vad vackert du har pyntat och ordnat där på bordet!

    Ha en fin kväll!

    Kramar
    Beatrice

    SvaraRadera
  8. Vad skönt att du fick tillfälle att koppla av! Det behövs verkligen ibland. Jag känner mig också lite mör idag...

    Fina bilder och du har gjort det jättefint!

    Ha det så bra!
    /Anna

    SvaraRadera
  9. Underbara bilder Pirre!

    Tackar och tar emot guldstjärnan
    :-D Visst är göra listan lång och när man radar upp allt fattar man inte hur man hinner med. Men idag har jag haft en underbar dag!

    Mångar kramar
    Caroline

    SvaraRadera
  10. Oj låter som att du verkligen haft det ganska körigt. Försök vila lite mer ännu om du hinner!
    Det är så vackert på ditt bord att jag nästan tappar andan!
    Ha en bra vecka!
    Kamomilla

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails