16.11.09

Barnen och syrrans nya lya =)

Hej alla besökare, hur e läget?

Här är det finfint. Ledig från mitt "ordinarie jobb", Niike, snart sexåringen, var till tandläkaren och fick högsta poäng av tandläkaren, träffade familjen igår och så har jag putsat klart alla våra 31 fönster + dem fönstrena vi har i förstukvisten =) Hurrraaaa för mig...och välkomna advent...

I helgen jobbade jag på lördan, och söndan tillbringade vi inne i sporthallen och sen nere i Södertälje. På söndagmornar har tjejerna innebandyträning, så varje söndag ska man upp i tid, men jag säger som så här: Jag är glad att det är den tiden för då har vi tid =) Annars blir det svårt och få ihop barnens aktiviteter om det krockar, och jag som jobbar varannan vecka bara kväll....Hur får ni det att gå ihop med jobb, läxläsning och barnens aktiviteter?
Här är en bild på sonen Eric från hans förra innebandymatch. Just nu är det mycket innebandy för oss, men till jul är det lite längre uppehåll och då ska det bli skönt och byta inneskorna mot snowboard och slalom istället. Skönt pga att då får även jag och mannen röra på oss i den friska luften. =)

¤¤¤¤¤

Satt hos syrran och fikade igår och fotade lite i hennes nya lya. Mysigt blir det när det är klart...Tavlorna som ni ser på bilderna är hennes alster. 
 

 

Nu ska jag ner till potatiskällaren och hämta potatis. Något av det bästa jag vet =)

Kram Pirre

7 kommentarer:

 1. Spännande lya din syster har. Ni är nog ett så kreativt systerpar ni! :)

  SvaraRadera
 2. Oj mitt hem!!! Tack ! Va kul att de spelar innebandy... Vi hörs. / Carre

  SvaraRadera
 3. Så fint syster har!!
  Men du, vilka underbara målningar du gör, var in och kikade!! Så färgstarka!! Jag gillar!!
  Hoppas du får en fortsatt Härlig vecka! Kram//Ulrica

  SvaraRadera
 4. Som svar på Din fråga så tror jag att det är störtomöjligt att få ihop en "vanlig" familj med heltidsjobb, aktiviteter, skjutsningar, matcher, möten, mat och allt annat som ska funka.
  Hade själv samma bekymmer då jag en dag satte stopp för hjulet som jag sprang i.
  Startade upp i Forever och idag väljer jag HELT mina egna tider och har huur mycket tid som helst att ge till min familj! Lugnt och behagligt!! Så ta och se över arbetet, du kanske kan gå ner en smula i tid på fitt arbete och få loss lite mer där!!
  Ja, du är ju helt otrolig att utnyttja den tid du har, måste jag säga. Väldigt effektiv!!

  SvaraRadera
 5. Hej! Mysigt hos din syster!! Kan tänka mig hur mycket Ni har med jobb, tre barn och aktiviteter...Vi har ett barn och jag jobbar 75%, kväll var 3:e vecka. Har mycket tid till djuren, huset och att blogga...Hur hinner du allt du kreativa människa? Det sägs att man hinner det man vill:o) Jag tittar aldrig på TV. Läser hellre eller tittar runt på alla fina bloggar!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Ja, visst är det roligt att ta med sig reseminnen hem, men ibland får man välja bort sånt man skulle vilja ta med sig, bara för att det tar för mycket plats i bagaget :-).

  Vad mysigt din syster har det! Ni verkar båda ha förmågan att göra det mysigt omkring er :-).

  Kramar
  Beatrice

  PS. Jag är djupt imponerad över att du tvättat ALLA era fönster... vad härligt att få julpynta dem nu! :-)

  SvaraRadera
 7. Hej! Gud va skönt att ha putsat fönstren inför advent. Själv har jag nedervåningen kvar...och de är de värsta fönstren..pust...kanske därför som jag dragit på det. Verkar som det blir mildväder till helgen så då får jag nog ta mig ann dom.

  Va mysigt syrran din har!
  Och så har ju du tagit spännande bilder.

  Ja, inte är det helt enkelt att rodda ihop familjepusslet nu när barnen börjat med fritidsaktiviteter. Då är det tur att man har mor- och farföräldrar som kan ställa upp...

  Kram, Cecilia

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails