21.11.09

Liten blir stor =)



Hej på er, allt väl?



Våran yngsta, Niike, fyller sex år imorgon, -(eller idag är det ju med tanke på att klockan är över tolv nu....)- och det ska vi fira. Hon ville baka nånting gott och valet slutade på pepparkakor =) Jag tror att det var det roligaste hon kan baka. Sagt och gjort..medans mannen åkte iväg till badet med sju åringen, och tolvåringen hade träning, så kladdade Niike med deg och jag fotade och städade... fina och goda blev dem.




















¤¤¤¤¤

Imorgon kommer alla samtidigt, annars brukar vi dela upp det lite...Kompisar en tid och släkten en annan, men det ska bli så kul med huset fylld av nära och kära. Mormor o morfar, farmor o farfar, mostrar, fastrar, farbror, gammelmormor, kusiner och så kompisar förstås =)

Det hon ser mest fram emot är frukosten på sängen...Det är det roligaste traditionen här hemma tycker barnen, att när nån fyller år så ska man bli väckt med sång, frukostbricka och paket ...mysigt....

¤¤¤¤¤

Nästa vecka kommer jag att lägga ut bilder på min "utställnings blogg". Det är bilder på underbara tennarmband som min mamma gör. Bra julklappstips =) så håll utkik.








Trevlig helg önskar jag er alla. Kram Pirre










5 kommentarer:

  1. Mysigt med pepparkaksbak!! Den där formen som är som en hand var gullig tycker jag!! Har aldrig sett förut! Grattis till dottern och ha ett trevligt kalas!!
    Kramar Malin

    SvaraRadera
  2. Hejsan!
    Åhh vad jag riktigt känner den goda doften av pepparkakor när jag ser dina fina bilder!!
    Jag ska också baka pepparkakor framöver. Det godaste är nästan smeten när man värmer den i kastrullen! :)

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  3. vad kul o mysigt, jag missade det hela idag men jag får ta det igen nästa år. Vilka fina pepparkaksformar, var har du köpt de ? Vi hörs KRAAAAAM / Carre

    SvaraRadera
  4. Hej sis...
    och till alla er som undrar. Jag har köpt formarna, många av dem, från Taxinge slotts slottsbod. Det fanns en hel uppsjö av en massa roliga och annorlunda kakformar.

    Vi höres....

    SvaraRadera
  5. Hittade precis till dig från Nordingården. Så mysiga bilder du bjuder på. Pepparkaksbak är så himla kul! Kram Anna

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails