16.4.09

Livet...

Ibland tänker jag på livet...Ja, ni vet när barnen föds och när dem äldre dör och allt som händer där emellan. Ganska mycket som händer där emellan....Som man ska hinna med, vill hinna med osv. "Har jag valt rätt yrke?"...."Jag skulle vilja jobba med det o det o det".... "Jag skulle faktiskt vilja flyga ett flygplan själv" Ja, en hel del som händer, och en hel del drömmer man om som man vill ska hända...
Idag på morgonen dog mannens morfar, barnens gammelmorfar. Kroppen orkade inte mer så han sa farväl. Han blev 89 år gammal och har levt ett gott liv.
Jag kommer alltid att minnas hans glada skratt, och hans inlevelse, när han berättade historier från förr i tiden här på gården, innan minnet försvann.
Vi tänker på dig.

¤¤¤¤¤
Jag vill göra livet lite gladare för någon annan, så skrolla neråt och lämna ett litet avtryck om du vill vara med och tävla om en liten present från mig. Ha det gott alla. Kram Pirre

11 kommentarer:

 1. Stor kram till er! Vad fint att ni har fina minnen av skratt och glädje tillsammans med gammelmorfar till tröst. Tänker på er.

  SvaraRadera
 2. Ja livet är märkligt och farsinerande, blandat med glädje och sorg, lycka och bedrövelse och ett nytt liv kommer och ett annat lämnar in.

  Min farmor fyllde 90 år för några veckor sen och är relativt pigg fortfarande, jag brukar undra om jag kommer att bli så gammal... =)

  Tävlingar är ju alltid kul så självklart vill jag vara med.. =)

  Ha en bra dag, trots "morfars" bortgång.

  Kram Patricia

  SvaraRadera
 3. Så vakkert skrevet om mannnens morfar..
  ja en må nyte livet, alle hverdagen.. Ikke la seg bli bundet av når sommeren kommer...når.. når.. Man må lever i nuet. Ellers mister en mye verdifull tid..
  Ønsker deg en fin dag videre min venn.
  varme klemmer

  SvaraRadera
 4. vackert skrevet...
  og kondolerer til dere~~~*

  kram, magny

  SvaraRadera
 5. Hej Pirre!
  Han sitter nog och ler över inlägget du gjorde åt hans vägnar idag...

  Vackert var det och visst ska man ta vara på livet MEDANS det varar!

  Man ska nog tänka lite :
  - När jag är 80 kommer jag att se tillbaka på mitt liv med ett leende istället för att sitta och ångra det man inte gjorde.

  Carpe Diem då..;O)

  Kramen från mig och..

  Hej Då till gammel morfar!!

  SvaraRadera
 6. Du här är en till som funderar mkt på detta, mina söner är ju nu vuxna, min pappa dog för några år sedan och våra föräldrar som är kvar börjar bli skröpliga och behöver mkt hjälp, sedan när dom inte finns så är det ju vi som är äldst....så visst snurrar tankarna ibland...kram

  SvaraRadera
 7. Minnen finns alltid kvar och värmer när saknaden blir allt för stor. När de äldre går bort är det vi snart som är de äldre, inte konstigt att man börjar fundera på vad man gör av livet. Förhoppningsvis lever man livet och njuter av varje stund. Kram sari

  SvaraRadera
 8. Så fint du har skrivit. Ja det är mycket som man inte vet om livet, mer än att man föds och att man dör. Vackra bilder du bjuder på idag.

  Kramar på dig Ullis

  SvaraRadera
 9. Härligt ändå att ha fina minnen av honom. Minns också min morfar med värme. Tänker på dej! Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Hittade just hit
  återkommer GÄRNA

  SvaraRadera
 11. Har lagt en länk bland mina favoritertill dig HOPPAS att det är OK

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails