28.4.09

"Jaaa, dem är tillbaka"...

Ja, dem är tillbaka igen...Efter några års frånvaro, så dök det upp igelkottar här i byn. Det fanns en del för några år sedan men alla misstänker att deras ungar blev uppätna och sen bara försvann dem. Dem är riktigt mysiga när dem kommer gåendes på kvällarna, oftast, och går runt och bryr sig inte om man ute och grejar i trädgården.
¤¤¤¤¤
I hallen står det ett nytt skåp nu, skrolla neråt om du vill se bilder, och den söta lilla soffan/ utdragbara sängen, som stod i hallen förut har fått flytta in till verandan nu. Den är efter mannens mormor som hon har haft som sin säng när hon var liten...( och innan det sov hennes storebror i den ) så hur gammal den är vet jag inte riktigt, men fin är den =)

Fönstret ovanför soffan är vårt sovrumsfönster. Som ni ser gillar jag det bruna mot det vita, och eftersom dem här möblerna är i så fint skick och i original färg, ska dem få förbli så. Jag har en känsla av att det snart blir mycket brunt och vitt, så som svart och vitt är populärt nu =)

Hundarna gillar också och ligga här inne...Golvvärme och solljus..."Hmmm vad härligt"...tänker Speja som ligger och njuter av livet.

¤¤¤¤¤

Just nu är allting ganska så underbart och det bara flyter på så som det ska med livet. Vi väntar på ett roligt samtal den här veckan, och ja, lite spännande är det också. Ett nytt kapitel i mitt o familjens liv helt enkelt. Jag berättar mer sen, för just nu har den resan bara börjat =)

¤¤¤¤¤

Ha en riktigt bra fortsättning på veckan så ses vi säkert snart här igen med ett nytt inlägg...och jag kommer och hälsar på hos er nu i veckan. Kram Pirre

9 kommentarer:

 1. Jag gillar oxå igelkottar och vi har ett par som alltid besöker oss. Ska lägga upp en kul bild på min sida, som jag har på Rozzi (vår hund) när hon är nyfiken på kotten.. =)

  Jag gillar oxå brunt/svart mot det vita, det blir en härlig kontrast, soffan var jättesöt!

  Kram Patricia

  SvaraRadera
 2. Jaha ja. För nu blev man ju inge nyfiken alls !!! =O))

  Vi hade också igelkottar varje år som sprang under bron men förra året kom det ingen =(

  Kanske kommer i år då....

  Vi för höraS!
  Kram Erika

  SvaraRadera
 3. Håller med det bruna brytar av så snyggt mot det vita! :-) och vilken underbart fin hall.

  Du va kul att bli länkad till!!! wiii :-) och TACK för din gulliga kommentar!

  Men du, nu blev man ju nyfiken på det roliga samtalet...!!!

  Ha det så bra.
  KRAM
  /Helena

  SvaraRadera
 4. Tror du jag blir nyfkien...hoppas det där samtalet nu kommer SNART! VIlken rar soffa, så roligt att kunna få ta hand om denna, hoppas du haft en bra dag, här har solen kommit tillbaka igen på em och det är inte klokt att vi har sommar....NU! KRAMEN

  SvaraRadera
 5. Åh, hjälp nu blev man ju så rysligt nyfiken!!!

  Jättevackert med det bruna mot det ljusa, det gillar jag verkligen!! Jag bor ju också i ett hem som verkligen inte är helvitt. Min man o jag behöver lite färg för att överleva... ;)

  Härlig gammal säng och hela rummet är en vacker vacker helhet! Du har så fin träffsäker smak!

  SvaraRadera
 6. Väldans fina bilder.:-)

  SvaraRadera
 7. Den lilla soffan är alldeles underbar men guuud i himmelen vad nyfiken jag blev nu! Det där telefonsamtalet får du nog allt berätta mer om väldigt snrt! Och att allt känns ganska underbart nu tycker jag låter alldeles toppen!

  Kramar Kerstin

  SvaraRadera
 8. Hej Pinglan!
  Åh så söta kottar ni har hos er. Ja det var länge sedan vi såg några här också!!!
  Den lilla sängen är helt underbar!!!
  Ha det så bra i Valborg!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Hej igen Pirre!
  Ha, ha typiskt när du var in till mig hade jag precis åkt ner till Ica!
  Vi öppnar inte loppisen förräns en bit in i Juni... Talar om för dig när!!
  Kraam Susanne

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails