11.8.08

Nöttoppar! Det är grejer det....

Terve.
Det här kakfatet på två våningar köpte jag från Finland. Allt som innehåller hasselnötter älskar jag, och när jag såg receptet på "nöttoppar" i Leilas bok "A piece of cake", vattnades det i munnen.....Nu är ju våran ugn på väg o ge upp, tempen funkar inte som den ska, så dem blev inte så vackra o nästan brända på kanterna, men oj vad goda dem va ändå....Mums.....Här kommer receptet till er som inte har den här boken.

Det behövs nog en förstoringsglas här ;). Utmärkelsen jag fick av Päivi med bloggen"Paus i Skärgården", skickar jag nu vidare till:

Paus i skärgården

http://timeoutiskargarden.blogg.se/

Cornelias cottage

http://corneliascottage.blogspot.com/

mitt vita hus

http://mitthvitehus.blogspot.com/

Guldkant på livet

http://guldkantpalivet.blogspot.com/

Kullan Pullan

http://kullan-pullan.blogspot.com/

Lottens vita o gröna

http://lottensvita.blogspot.com/

Tilda o mamma

http://tildaochmamma.blogspot.com/

Tusen Tack för all inspiration.

Då har man jobbat igen efter semestern och det var inte alls jobbigt o gå upp kl 05.15 imorse..... jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta. Nu blir det lite bastubad och sen ska jag elda i spisen i köket. Värmen har mannen slagit av pga byggnationen så jag tycker att det börjar bli riktigt rått här inne....brrrr...raggisar på. Ha det gott, och På återseende osv...kram Pirre ;)

7 kommentarer:

  1. Tusen tack för utmärkelsen - vad glad jag blev!!!!! =)

    Visst är det mysigt när man kan börja elda igen! Min dotter frågade mig igår om vi inte kunde tända i kaminen snart. Kram!

    SvaraRadera
  2. Visst är det mysigt att kunna tända en brasa en dag som den här. Satt på golvvärmen i tvättstugan igår så nu kan jag vara därinne hur mycket som helst, så skönt. Låter så gott med kakorna, men jag är tyvärr allergisk mot nötter.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  3. Hej Vännen!
    Tusen tack för den fina utmärkelsen,jag har faktist varit lite avundsjuk på alla fantastiska människor som får en utmärkelse och även kan ge en.Och Nu har jag en,känner mig utvald.
    Ha det bra och rå om varandra.
    Kramis Tess

    SvaraRadera
  4. Hei Pirre:O=)
    Tusen takk for utmerkelsen. SÅ utrolig glad jeg ble. Du skal vite det varmer godt å føle at noen syns bloggen er verdt å lese.

    Deilige kaker, har ikke smakt de enda. Men skal prøve å bake de. Elsker også nøtter i kaker:=)

    Ha en fin kveld. Klem Kerstin:O=)

    SvaraRadera
  5. Tusen tack snälla du för utmärkelsen, så glad jag blir!! Jag har inte varit så duktig på att föra alla vidare och visa den på min blogg pga min "princip" att hålla bloggen ren från så mycket text och annat för övriga besökare men du ska veta att jag blev såå HÄR glad över detta! Tack för gott recept, vilka fina kakor du gjorde, de passade ju så bra i ditt fina kakfat fr Finland! Usch ja, förstår det är tungt att börja jobba efter lång ledighet men man kommer snart in i banan igen: ) Ha en forstatt skön vecka! Mari.

    SvaraRadera
  6. Mmm..nöttoppar! Det är nog mina godaste kakor, gör alltid dem till kalas! Ska prova detta receptet när det är min tur att fylla år om några veckor!

    Kramar Kerstin

    SvaraRadera
  7. Mums vad det såg gott ut... jag är ett riktigt kakmonster.... ja nu är man tillbaka i vardagen igen då... jobb o snart skola... bara att vänta på julen... :) Kram Annika

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails