19.8.08

Helgpyssel o uppskattning

Hej alla glada.. Solen skiner, och jag är ledig idag...Kan det bli bättre? Dem två äldsta är i skolan, så idag blir det jag o minstingen som blir hemma själva. Det är lite tyst...... ;) Har precis kommit in, vi gick en promenad med hundarna, solen riktigt värmde. Kan vi ha sån tur att vi får några varma dagar nu innan löven faller och äpplen skall skördas?
Tänkte visa er vad jag gjorde i Lördags... Jajamen, fler hängare av plank o porslinsknoppar ;) Jag har blivit "förälskad" i dem här gamla porslinsknopparna. Den som jag hängde upp i köket fick en blandning av små och stora knoppar.

Den långa pryder en vägg inne i Galleri Hönshuet ;)

Den vita träbokstaven kommer från http://www.countrybymail.se/

Jag tänkte måla den här ljusstaken vit, men efter att jag hade sandpapprat den, så tyckte jag att den blev fin trären....

Jag har även fått två utmärkelser. Ni anar inte hur mycket dem alla utmärkelserna jag fått, betyder för mig. Att kunna inspirera folk med det som man själv brinner för, inredning och allt annat man skriver i sin blogg. Innan man börjar blogga så är man ju bra nervös och undrar om man "matchar"upp till dem andra härliga inredningsblogg som finns där ute. Tanken med min blogg är ju också o få en kick i baken , när det gäller o uppfylla min dröm. Men den drömmen är "nu på G" ;)

Den här fick jag av Therese med den inspirerande bloggen "Vitt, zink o silver" tack snälla.... ;)))))))

http://vittzinkochsilver.blogspot.com/

Fick även den här av Ullis med den inspirerande bloggen "Leva på landet". Tack snälla.... ;)))))))

http://levapalandet.blogspot.com/

Dem skickar jag vidare en annan dag...Som sagt var, nu i veckan blir det en liten tävling som tack till alla er besökare, över 12000 besökare på fyra månader. Jag e så HÄÄÄR glad. Kram till er alla. Pirre

17 kommentarer:

  1. Hei Pirre!
    Hoppas att jag lyckas att lämna en kommentar här till slut!
    Grattis på utmärkelserna och besöksantalet!
    Maken och äldsta barnet befinner sig i Dalarna just nu och nästa gång hoppas jag att kunna följa med. Kanske hinner vi med ett besök i Galleri Hönshuset också. :)
    Mukavaa loppukesää toivottaa
    Päivi

    SvaraRadera
  2. Hejsan, här skiner oxå solen från och till. Du vilken hälig hängare och vilken läcker tapet. Håller med dig till fullo att staken ska vara kvar i sitt ursprung. Jag gillar att blanda upp vitt med andra färger och träslag. Grattis förresten till alla utmärkelser. Nu har jag hälsat på ett par gånger och jag gillar din blogg så. Den inspirerar mig verkligen. Så jag hoppas att det är OK att jag lägger till den i min favoblogglista. Ha en bra dag och njut av lugnet, kram Viola

    SvaraRadera
  3. Gratulerer så masse med begge awardene. De fortjener du virkelig. Du har en blogg som gir meg inspirasjon i massevis. Like hyggelig å komme innom deg å kikke og lese.

    De knaggrekkene du har lagd er jo kjempefine. Jeg har også noen planke biter jeg tenkte jeg skulle lage noe av. Men det får bli utover høsten . Rekker ikke over alle ideen mine.O=) hihi=)
    Ønsker deg en herlig tirsdagsettermiddag=)

    Klem o=)

    SvaraRadera
  4. Jag tycker den där ljusstaken är jättefin som den är i trä. Jag skulle inte måla den! KRam!

    SvaraRadera
  5. Ciao Pirre! Here it's still summer...sunny days and 30°...wonderful days to enjoy the beach...not too hot! But next week i'll go back to work! I like your last pictures and I'm going to visit the web-sites you linked!
    Have a nice week!
    Hugs
    Vale

    SvaraRadera
  6. Hej Vännen vilken underbar tapet du har,bara älskar den.Hängarna är ju bara bäst dom talar för sig själv.Tänk att gamla saker oftast kommer till användning.Ha det bra i veckan så syns vi.
    Kramis Tess på tildaochmamma

    SvaraRadera
  7. utrolig kule knagger...virkelig imponert! her pøser regnet ned i kveld. men det er bare koselig...sola titter nok fram igjen snart;)
    ønsker deg en nydelig tirsdagskveld

    SvaraRadera
  8. Hej Pirre. Fint skrivet om bloggen, precis så känner jag också om min blogg, vill skriva om min inredning vilket ju är ett brinnande intresse, men jag vill också ge lite substans bortom ytan... Jag gillar iallafall din blogg!!! Är här varje dag!
    Fina hängare förresten, kanske blir något att kopiera hemma =)

    Kram på dig, grattis till utmärkelserna!

    SvaraRadera
  9. Så kul med alla besökare, men du har ju en sådan härlig sida med så mycket inspiration. Tävlingar är ju alltid kul. Mysigt att du varit ledig idag och kunnat njuta lie av den värme som var.

    Kramisar Ullis

    SvaraRadera
  10. Anonym20/8/08

    Grattis till utmärkelserna!
    Och vilka underbara hängare du gjort!!

    SvaraRadera
  11. Vilken fin hängare du fått till!! De är så fina porslinsknopparna
    Ha en fin onsdag
    kramar M

    SvaraRadera
  12. Grattis till utmärkelserna syrran, Du förtjänar dom verkligen. Din blogg är helt underbar! Hoppas allt är bra med er där. Sitter här i skolan å skriver. Det verkar vara en jätte bra skola:) Mycket lugnare fast det nästan är en dubbelt så stor klass jämfört vad jag gick i förut.
    Hälsa alla där hemma. Puss å kram<3

    SvaraRadera
  13. Vad din fina hängare gör sig bra mot den vita väggen. Och du gjorde helt rätt i att inte måla ljusstaken, den blev jättefin med bara lite nötning :)

    Ha en mysig kväll
    Kram / therese

    SvaraRadera
  14. Hei på deg! Tenk så rart at du var på same sted i Dk i fjor, der godisen produseres...hihi, jammen de smaker vidunderlig.
    Akk ja nå er skolen begynt igjen , og høsten står for tur...fast her er det også sommer fremdeles. Deilige dager med sol og varme. Skole start blir så mye enklere med fint vær, og så slipper man regnfrakk og alt det der styret.
    Grattis med award.
    Ha det så godt
    Klem

    SvaraRadera
  15. Heisann
    Gratulerer med awarder :)
    Du viser så masse fine bilder, og sånt blir iallefall jeg inspirert av. Jeg kommer snart tilbake :)

    Klem fra nr. 5

    SvaraRadera
  16. Anonym21/8/08

    Hallå Syster...
    Är hemma nu från campingen med mina elever, pust! Nej då, vi hade det mysigt. Hängarna är jätte fina o jag väntar spänt på din "dröm" som e på G... Puss o Kram
    Carre

    SvaraRadera
  17. Skitsnygga hängare och allt därtill, mysigt och lantligt!!! Mari.

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails