24.7.08

Fortsättning följer...

Hej i värmen....
På väg hem från semestern stannade vi till vid Skuleberget och klättrade upp till grottan som jag har velat besöka sen jag var liten. Vi var fundersamma om barnen skulle orka klättra hela vägen, men dem tyckte det var så kul, så dem tänkte nog inte ens på hur långt det var ( -för dem- ), o klättra.

Här står mannen och sonen redo för lite klättring....

Klättra och gå om vartannat, svettigt men kul.

Här är jag och Niike som är fyra år, vid grottan. Hon tyckte det var jättespännande med en grotta och att hon fick klättra upp alldeles själv. Det var brant vid slutet, lite otäckt högt på vissa ställen tyckte jag, även fast jag älskar höjder.... Det fanns kättingar och små staket vid vissa ställen som man kunde hålla sig i.....

Kolla in den här utsikten, det var så häftigt o stå där uppe och se så himla långt bort. "Himmelsk upplevelse"....

Där nånstans hade vi bilen. Nästa gång vill jag ända upp till toppen :) Nu ska vi iväg med båten, det blev väldigt varmt idag.... Ha det gott. Kram Pirre

8 kommentarer:

  1. Høres ut som en spennende tur opp til grotten:=)Kos dere videre på Turen:=)
    Klem Kerstin

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar utsikt. Barnen brukar klara mer än vad man tror. vi har ofta gjort sådana där vändor på olika ställen och det har alltid gått bra. Låter så härligt med en båttur i den här värmen.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  3. Höga Kusten! En av Sveriges vackraste platser och Skuleberget har man åkt förbi åtskilliga gånger, dock bara varit upp en gång för länge sedan, nu skulle jag nog inte våga, huh så högt! Vilka vackra foton och jag ser att du med köpt såna fina spaskålar!!! De är så läckra! Så fint du har hemma, många läckra ting och detaljer! Kul att ses i butiken, jag antar att det är du som är du: ) Mari.

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga bilder! Önskar er en fantastisk semester! Kram!

    SvaraRadera
  5. Hej Pirre!

    Där har jag aldrig varit! Jag är väldigt höjdrädd så jag vet inte riktigt om det skulle funka för mig... fast jag tycker att det ser härligt ut!

    Önskar dig en fin ny vecka!
    Kram Hanna

    SvaraRadera
  6. Åhh..vad ni ser ut att ha det underbart! Själv har jag precis börjat jobba... =) och mina höns får också snällt stiga upp på mornarna. Även om de inte vill..

    SvaraRadera
  7. Hej min vän.

    Ville bara kika in och säga att jag tycker att det är så roligt att träffa dig.

    Tänk hur det är ändå, vissa människor behöver man inte ens känna riktigt bra, det känns ändå som att man skulle kunna sitta och prata ett helt dygn utan att få slut på samtalsämnen.

    Kraaaaaam på dig.
    Melinda

    SvaraRadera
  8. Hej Vännen!
    Visst är det fint på skuleberget,vi klättrade upp med barnen förra sommaren fast dom skulle förståss ta den svåra vägen med selen och allt.Så det slutade med att min man fick ta dom 3 äldsta och klättra.Jag stannade nere med lillan som bara var 4 månader då.Nu är vi på väg hem från stugan med mycke inspiration.Du passerade nästan våran stuga,när du åkte över högakusten bron så såg du nästan våran ö ute i havet.
    Ha en fortsatt mysig vecka.
    Kramis Tess

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails