13.5.08

Zink

Hej allihopa.
Vilken härlig ledig dag jag har haft. Har bla. fått undan mkt tvätt och ja, då mår jag bra. Medans sonen var på skolan o tjejerna lekte ute med sina dockvagnar hann jag fota lite när solen värmde så skönt. Nu har man hela kvällen till o bara göra roliga saker. Ska påbörja målningen av ett lite mindre klaffbord. Men nu till nåt helt annat. Zink är ju så fint! Visar några stilleben på lite zink grejer.
Ljusstaken är ju inte av zink men den fick vara med ändå... kakfatet har jag visat förut, o här kommer den igen. Den här ärg gröna färgen gillar jag väldigt mycket. Det är lite turkosa inslag i den. O det passar mig alldeles utmärkt, turkost till sommaren vet ja.. Ha nu en bra fortsättning på kvällen. Och tack för alla kommentarer jag fick på det förra inlägget, jag blir sååå glad. Kram Pirre

12 kommentarer:

  1. Vilken härlig lykta. Jag gillar också zink, det passar så bra på så många ställen. Såg din lilla vattenkanna som vi har likadan. Är det ok att jag länkar till din sida?

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. Oj så fina bilder och vilken fin kruka i zink i den första bilden och vilke fin och sliten stol!

    SvaraRadera
  3. Hej tjejen!!!

    Ååå,,, jag bara älskar zink! och det blir så fint ihop med vitt.. Ditt 3-våningsfat kollade jag på igår,,, älskar verkligen de! Får nog köpa ett sånt nästa löning =)

    Du visar jättefina saker,,kul att kolla på!
    Kram josse

    SvaraRadera
  4. utmerket zink, helt flott... jeg giller det såååågodt!!! klem , magny

    SvaraRadera
  5. Anonym14/5/08

    Det är så skoj när man läser i bloggarna att vi alla verkar slåss med samma bekymmer att övertala våra män till olika saker....jag skrattade så igenkännande när jag läste i ett av dina tidigare inlägg om furudörrarna som du vill måla vita...vi har exakt likadana dörrar på nedre våningen som jag nu har försökt övertala min man om att de ska målas i ett år snart...jag tror nog att han snart inser själv att det blir snyggare...men denna gång har det tagit längre tid med övertalningen än vad det brukar :)

    SvaraRadera
  6. Zink er kjempefint. Så fint du har laget det rundt deg. Blomster, møbler, gamle greier. Helt vidundelig :) Jeg kommer igjen. Må sove nå. Hanne

    SvaraRadera
  7. Tjingeling Pirre!
    Dina krukor som är ärjiga (stavas det så tro) är så läckra!!!
    Vad fin planteringshörnan blev!
    kram Susanne

    SvaraRadera
  8. Härlig sida du har...:O) Och massor med fina grejer och fynd. Jag gillar också när saker får lite patina på sej, som tex lite ärg eller rost... Kommer gärna igen på besök i ditt hönshus!

    SvaraRadera
  9. Zink är verkligen ett material som man kan ha överallt även i de mest stylade svart-och-stål hemmen.
    Här på Lantlivbloggarna finns dock inte många såna hem att beskåda, jag brukar gå in på design-bloggar ibland för all få lite motvikt. Trots allt så har jag mitt lantliga ideal kvar.
    Annmarie

    SvaraRadera
  10. Ja det var rätt stavat :) Hur kan du finska, är du svenskfinland eller ?

    Ha en trevlig dag!

    SvaraRadera
  11. Vilka härligt fina bilder av dina zinksaker du visar!

    Första gången jag besöker dig så jag ska kolla runt lite på dina fina blogg.

    Kram från Singapore

    SvaraRadera
  12. Anonym15/5/08

    Härliga grejer! Jag gillar också zink.Och underbara bilder i förra inlägget!
    Jag länkar dig oxå om det är ok.

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails