9.12.10

Aldrig mer…tror jag =)

Livet lunkar på i en skön, lugn takt… Just nu är jag i en sån där skön fas då jag tycker att det är kul o storstäda, men stressar inte. Lägger mig i soffan och tittar på en film när jag känner fört. Äter och fikar om vart annat och jul dekorerar huset, nu när jag äntligen har hittat den sista kartongen med alla jul sakerna som var borta….trodde jag. I själva verket var den alldeles bredvid, men jag var bara blind =)

Ska skicka extra pengar till vårt fadderbarn i Kina idag också. Sist köpte han en tjock ull tröja bl.a för pengarna. Det var riktigt kallt då, skrev hans barnhems mamma. Tänk hur olika liv vi människor lever på denna jord. Vad man uppskattar olika när man får pengar.

I vårt kök ligger det en ljusslinga och granris på spiselkransen. Ett år hade jag riktig granris och då kan ni ju tänka er all denna barr som ramlade ner när man eldade i spisen =) Aldrig mer…tror jag….

Torkade apelsinskivor samsas med dem små ljusen. Passar bra i ett lant kök…

 

kök juletid 007

 

kök juletid 011

 

kök juletid 012

 

Jul kuddarna som jag har sytt, har jag tagit fram också och jag tror att det får räcka så med jul i köket. Efter nyår börjar köksrenoveringen så det blir bara och plocka ur kartonger och så i igen  =)

 

kök juletid 019

 

Ha en härlig fortsättning på veckan. Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. hej Pirre!
  Här blir det nog inte mycket till granris fler år kan jag säga. Åtminstone inte så länga vi har en massa småttisar hemma som river i riset så det ligger barr överallt *fniss*.

  Ha en fortsatt trevlig Torsdag gumman!

  SvaraRadera
 2. Jasså det var på spiselkransen dina torkade apelsiner hamnade. Har nog sett de i ett tidigare inlägg. Kuddar producerar du på löpande band också, nu fick de allmogestuk, jättefina band på!
  Önskar dig en trevlig helg redan nu!
  Eija

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så mysigt på din spiselkrans!!
  Och supersnygga kuddar, jag gillar din stil väääldigt mycket.
  Jag har ny blogg!

  Kram Johanna (fd mysigalantligating)

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails