28.5.09

Blommor på riktigt och på tryck....

Hej på dig. Är allting som det ska? Jag hoppas det....
Sitter här i verandan och det smattrar så otroligt av regnet...avslappnande ljud...
Träffade en go "människa" igår, eller flera styckna, men en av dem sa att allting inte är så bra...Och ni vet att ibland när man är så där häääärligt lycklig, och livet snurrar på som det ska för en själv så önskar man så innerligt att det ska vara så för alla. Men så är det ju tyvärr inte....Många har frågat hur det är med våran lilla cancersjuka kusin, och det är tyvärr inte bra. Han har fått flytta till ett sjukhus närmare hemmet, men ligger kvar där...Men han är stark, tapper och med en järnvilja så kommer man långt här i livet, eller hur?
¤¤¤¤¤
Nu ska jag visa för er vad jag fick av mamma i den originalförpackningen som jag skulle ha visat för er för några inlägg sedan... =) Det var mammas gamla Cittra, (för visst heter den så? Rätta mig gärna om jag har fel =)...) Hon i sin tur, -i sin ungdom- köpte den av en gammal farbror. Och hur man spelar på den har inte jag en aning om, men jag får väl träna sen =) men det ju så fint med gamla fina instrument, så den får jag hitta en bra plats till här hemma.

¤¤¤¤¤

Är det inte underbart med rosa.....

Den här fiiina buketten fick jag av mannen på bröllopsdagen, rosa och rött är så fint ihop...Och igår var vi iväg på grekrestaurangen och åt en god middag hela familjen. Vi var till Kreta på våran bröllopsresa och efter det är även barnen stormförtjusta i grekisk mat. Fast lite kinkiga är dem ju, för två av barnen tog hamburgertallrik istället...."Det smakar iaf inte som i Grekland =)"...nej, jag håller med....

¤¤¤¤¤

Skickar den största buketten till er som hälsar på hos mig, och en puss och kram till dig som kanske behöver det extra mycket just nu =)

Resten av veckan ägnar jag mig åt färdigställande av det sista inför utställningen, och om helgen blir så fin som dem har lovat så blir vi ute med båten hela helgen, så nya inlägg kommer till nästa vecka.

Önskar redan nu er en riktigt härlig helg. Kram Pirre

11 kommentarer:

  1. Tja ! Vilken underbar kruka !!! Såna vill jag ha två stycken, varifrån ? Ha det bra , Puss o Kram / carre

    SvaraRadera
  2. Ja det var en fin gammal Citra du fått...nu får du se till att lära dig spela på den.. hi hi.

    Vi ska oxå ut och fara i fina vädret i helgen...men tar inte båten, utan husvagnen och åker till min ena brors stuga med sjötomt, vid Hjälmaren...kommer att bli underbart. Min andra bror med tjej kommer med så det blir "syskonträff" den här helgen med...men vi har så kul ihop.. =D

    Ha det så gott!
    Kram Patricia

    SvaraRadera
  3. Vilken fin kruka.Åhh vilken underbar bukett av mannen på den stora dagen.Fin citra du har fått.Ha en bra dag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  4. Hej hej!

    Så härligt det lät med bastukväll! Hoppas att du hade det riktigt lugnt och skönt!

    /Lina

    SvaraRadera
  5. Hej på dej!

    Hoppas hoppas hoppas att allt blir bra för din lilla kusin.

    Åh vilken fin kruka och även cittran var ju jättefin. OCH buketten, mycket fint!!! :)

    Ha en jätteskön helg! Så härligt att vara ute med båten. Jag har aldrig haft någon egen, men mamma och pappa har alltid haft båtar, men ifjol sålde de allt! *snyft* Jag som har semestrat i båten, oftast upp över Höga kusten sedan jag var barn. jaja! :)

    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  6. Vilket vackert instrument!!!
    Helt underbart bara som prydnad oxo, ifall du aldrig lär dig spela..

    SvaraRadera
  7. Yes, allt är som det ska och än bätter blir det av att kika in här, vilket ljuvligt roseninlägg, med vacker citra och rosenkrukor!!! En trervlig Pingsthelg önskar jag dig!!! Mari.

    SvaraRadera
  8. Halloj där !!
    Åhhh vad du visar oss mycket fint !!
    Du..vad skoj att du också gör knoppbrädor av isolatorer, det har jag faktiskt missat,var hittar jag det hos dig ? Under vilken kategori..om du har visat det på bloggen ?, vet du, jag fick min ide då jag såg en bild på såna hos Guldkants Marie, hon hade fotat hos Gruvgatan 13, kanske det var dina ? eller ? snygga som attans...
    Ha det gott
    Kraam Anette

    SvaraRadera
  9. Så fin cittra du har fått av din mamma, och krukorna sedan då. Vill ha!!!!! Hoppas också att det blir toppen väder i helgen. Vill ha sol. Så fin bukett du har fått av maken. Vi får se om min kommer ihåg det nästa lördag.
    Ha en bra helg!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  10. Jodå, det är OK med mig just nu, mör i kroppen men inte värre än vanligt och då är jag nöjd.. =)

    Visst är det kul med Syskonträffar...eller så stort kallar jag det inte för vi ses så ofta och bår inom en radie på 2 km... =)
    Men jag älskar mina svägerskor, de är mina bästa vänner och som mina systrar och vi är lika gamla alla tre. Mina bröder och min gubbe kommer lika bra överens och ungarna och allt så det kan inte bli bättre... =)

    Ha en fortsatt underbar helg med massa sol!
    Kram Patricia

    SvaraRadera
  11. Hej
    Vilka underbara bilder!!! Skickar alla styrkekramar jag bara kan till er lilla kusin!Fruktansvärt att behöva gå igenom nått sånt. Livet är så orättvist ibland.
    Kraaaaaam

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails