30.3.09

Utvilad, mätt och len i huden =)

Heeej allihopa. Allt väl?
Nu är vi hemma igen efter en tripp till Lettland. Och jag måste säga att det finns så fantastiska länder så nära som jag aldrig tänkt att jag ens ska besöka. Men nu tänker jag helt annorlunda, och till sommaren ska vi troligtvis tillbaka och då med barnen så klart.
Jag fick med mig så härliga vyer som fastnade i minnet, och det var verkligen nyttigt att också se den fattiga delen av landet, för vissa har det inte lätt.... Men även så underbart att se, att dem var på väg uppåt =)
Vi här i Sveriga ska verkligen inte klaga...
Vi var till "Riga" också men mestadels var vi i "Jurmala", som ligger precis vid havet. Sov på ett spahotell där som var toppen. Mycket bubblande, badande, spaande, "drickande" och ätande blev det...
Dem har fantastisk god mat och bra service på restaurangerna. Jag brukar äta små mål och ofta men under den här resan blev det stooora mål och ofta. Kan knappt knäppa jeansen just nu...Och härligt sällskap hade vi, så många långa skratt blev det...Tack till er för en underbar långhelg!
Jag har inte hunnit lägga in mina foton än, men det kommer.
¤¤¤¤¤
Visar er istället lite bilder från min egen lilla arbetshörna på övervåningen, som jag fotade förra veckan och som har fått sig en liten makeover...men bara en liten =) Här sitter jag och bloggar och betalar räkningar =)

Äntligen hittade jag ett "P"....och så har den gamla skrivmaskinen fått flytta hit istället.

Ha det gott nu så hörs vi. Kram Pirre

14 kommentarer:

  1. Hallå Pirre, en härlig helg verkar ni ha haft, har faktiskt aldrig varit där men alla som jag pratat med som har besökt denna stad har varit lika positiva som du...en härlig hörna du har fixat iordning till dig själv och det bästa av allt...är att du kommit med ett inlägg igen! Här har vi haft sol och 12+grader, rena vårvärmen alltså, underbart, KRAM

    SvaraRadera
  2. Ohh clever Pirre! You make soo beautiful photos!!! happy to hear you had a nice trip in Lettonia! I was in Estonia last year and I just loved it!
    have a great week!
    Warm hugs
    Vale

    SvaraRadera
  3. Heisan Pirre.O=) Så kjekt å ha deg tilbake uthvilt;O=)

    Har vært i Riga og en snartur i Jurmula:O=)

    Høres fantastisk ut å bo på spahotell....regner med at du prøvde ut spaen også;P=)

    Ja da vet vi hvor du sitter...og du har virkelig en fin plass å blogge fra O=)

    Klem Kerstin

    SvaraRadera
  4. Där skulle man ju gärna sitta en och annan timme. Roligt att resan var lyckad!

    SvaraRadera
  5. Åh, kära Pirre, vilka underbara bilder! JAg avundas dig sin vackra arbetshörna, bordet är verkligen otroligt vackert!

    Så skönt ni verkar ha haft det, visst är det härligt att ladda batterierna med make, goda vänner och TID!

    Varma kramar / Kerstin

    SvaraRadera
  6. Låter som en toppen semester. Det är sånt man behöver ibland, för att orka vidare... Blir bara allt för sällan! Mysigt i din arbetshörna. Gillar den gamla skrivmaskinen! Ha en bra dag! Kram Mia

    SvaraRadera
  7. God morgon Pirre =)
    Vad roligt att ni haft en sån underbar resa! Måste vara skönt att få komma ifrån och ladda batterierna lite..

    Ser att Erika har fått ny plats =)
    Vill ocksp ha fler rostiga bokstäver.. Är sååå snyggt mot det vita!

    Ha det gott!
    Jag ligger väl i vinterkräksjukan dårå... Först kunde jag inte svälja på ett par dagar och nu detta. Undrar jag om det är en högre makt som försöker tala om för mig att jag borde äta lite mindre ?!! *fniss*

    Kanske ska ta och lyssna så jag kan visa mig ute i sommar ;o)

    Mången kramar Erika

    SvaraRadera
  8. Det där lät ju riktigt trevligt och mysigt.

    Har också börjat "slänga mina blickar" åt det hållet (om man bara slapp båtresan...)

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  9. Hejs! Vad spännande det låter med Lettland.
    Verkligt snygga bilder du tagit på din fina hörna!

    Kram C

    SvaraRadera
  10. Hej på dig S o F...

    Ville bara nämna här på bloggen direkt att om det är fler som inte tänkte på det så kan man flyga till Riga från Skavsta om man inte vill åka båt. Det gjorde vi, och BILLIGT är det och snabbt går det. Skulle ta 50 min. men vi landade efter 40 min. =) Bra va?

    SvaraRadera
  11. Så mysigt ni verkar ha haft det. Härligt att få komma iväg och njuta så. Är fortfarande trött efter vår helg. Din arbetshörna är så mysig. Ska försöka fixa till min jag också. Till en början blir det nog lite vit färg, *s*.

    Kramar Ullis

    SvaraRadera
  12. Vilka vackra bilder,verkligen!Har också en tvilling! Kram susanne

    SvaraRadera
  13. O ja, allt väl, och detsamma med dig ser jag! Oj, jag har ju missat en del inlägg, trodde du skulle lägga bloggen på hyllan ett tag men kul att du är tillbaka!

    Mycket vackra bilder du tar och en sån fin arbetshörna, smakfullt!!

    Vårhälsn till Dig!!

    SvaraRadera
  14. När jag hittar sådana här bloggar så blir jag glad, fint skrivet och härliga bilder blandat med vardagliga funderingar och som i ditt fall just nu reflexitionen om rikt och fattigt efter resan. Startade upp en blogg om en förfrågan om att starta upp en ny smärtförening, det gick lite trögt så det fick bli en blogg till som jag nu skriver ifrån, det blev inredning, design och lite antik, men sedan spårade jag ut lite och gjorde bl a ett inlägg om ett bärbart vattenreningsugrör skapat för tredje världen, vad händer två "kärringar" (ursäkta formuleringen" vill bli borttagna från min blogglista för de ville inte bli förknippade med någon "biståndsblogg" som de skrev, då kunde de lika väl gå medi Greenpeace! Ja, vad säger man världen är lustig. Det ena utesluter inte det andra och att visa sina barn verkligheten är många gånger tufft men med sina föräldrars trygghet i bakgrunden så går det alltid bra. För 35 år sedan så visade mina föräldrar en familj som bodde på en soptipp bakom det lyxhotell som vi bodde i Spanien, där väckte min "humana" sida och även socialpolitiska engagemang. Det värst med det Baltiska staterna idag, det är finanskrisen som kommer att slå oerhört hårt för många, fast det har den gjort för mig också, är arbetslös för första gången i mitt liv. Men jag kan "trolla med knäna" så vi reder oss alltid(ler).
    Nej, nu ska jag inte plåga dig med mer text, har just gjort en dundertavla och skickt ut en massa kommentarer och önskat en trevli "Onsdag", de som fick en hälsning ifrån mig och inte vet vem jag är lär knappast skriva tillbaka, förvirrad 45 åring och dessutom man(!) Skumt(ler) Ha det gott!
    PS: Gillar du böcker så har min "Lilla Fru" en kul blogg som heter www.pockethexorna.blogspot.com

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails