17.11.08

Peppar, peppar...

Kronan på verket...
Ja, det vill man ha i maten. Och när man har en underbart snäll mamma som köper en pepparkvarn till oss, som dessutom är otroligt originell och snygg, ja då är det verkligen kul o peppra maten =).
¤¤¤¤¤¤
Hej alla. Hur mår ni?
¤¤¤¤¤¤
Här är jag och sonen lite krassliga...Eric är febrig, så vabba blir det imorgon också....men jag börjar piggna till nu...Så då orkar man ju sätta sig och göra ett nytt inlägg.
Den här passar ju så bra med den svarta färgen inne i köket...det var det mamma också tyckte när hon såg den hos antikhandlaren. Den är alltså äldre, men hur gammal (-inte för att jag tror den är jätte gammal som antikhandlaren sa =)...-) och vad det är för stämpel under den, skulle jag mer än gärna vilja veta. Sitter ni med info. så hör gärna av er, skulle vara kul med en till salt också ...Den här lilla lådan är ju så fin, men jag är ute efter den som är med fler fack och längre...Någon som vet en butik som säljer såna? Enklare pyssel får man leta efter... =) Ha en underbar fortsättning på veckan. Kram Pirre

17 kommentarer:

  1. Vilken härlig kvar :-) Om du får svar ang lådan vill jag gärna oxå veta!! :-)

    SvaraRadera
  2. Vilken fin pepparkvarn, en sån skulle jag också vilja ha!

    Kram Evelina

    SvaraRadera
  3. Hej vännen.

    Guuud vilken vacker pepparkvarn du fått av din snälla mamma.

    Jag bara älskar din kökstapet Pirre...zzzzznyyyyggg.

    Jag vet att Ann på blommor i Säter har den vita lådan du visade...vet ej om hon har den med flera facken, visst är de snygga.

    Har du provat att googla för att se om du kan hitta något om stämpeln?

    Ha det så gott.
    Kraam
    Melinda

    SvaraRadera
  4. Hoppas att Eric mår bättre efter en skön dag med sin mamma. Vilken härlig pepparkvarn kan tyvärr inte hjälpa dig med en för salt. Härliga bilder du visar så mysigt.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  5. Hej vännen så underbar pepparkvarn vilken tur du har som fick den. Jag har sätt den lådan på blogen älskar sött. Du kan gå via min favoritsida dit.Ha en fortsatt mysig vecka.
    Kramis Tess

    SvaraRadera
  6. Håper Eric har det bedre etter hvert:O=)
    Helt nydelig pepperkværn du har fått av din mamma:O=) Den lille kassen var også veldig fin. Kan desverre ikke hjelpe deg om hvor du finner en som har flere rom desverreO=)

    Ha en fin dag Klem Kerstin

    SvaraRadera
  7. Inte kul med sjuklingar i huset! Hoppas ni kryar på er. Stolt som en kung står den där pepparkvarnen...:O) Och den lilla lådan var jättesöt. Andra större har jag nog sett någonstans också, men fråga mej inte var... Kram Mia

    SvaraRadera
  8. Hej Ellinor på Blomsterstugan i Hedemora.
    Tackar för tipset om lådfacket. Kram Pirre

    SvaraRadera
  9. Anonym18/11/08

    Vilket fin pepparkvarn.
    Hoppas att sonen mår bättre.
    Kram

    SvaraRadera
  10. Vilken härlig peparkvarn. Har aldrig sett någon liknande. Vad kul det är när människor i ens omgivning känner en så väl att när dom ser saker köpper det för dom VET att man vill ha en sådan:)

    Hmmm... har sett sådnan lådor, var det på www.mixin.se kanske. Får återkomma med det, vet att jag har sett dom någonstans nyligen.
    Kram Emma

    SvaraRadera
  11. Ojj, vilken otroligt vacker pepparkvarn. Vilken snäll mamma du har! och god smak har hon oxå...
    Kram, Cecilia

    SvaraRadera
  12. Hej vännen igen kika in till mig det är tävling på gång.
    Ha det bra kramis TEss

    SvaraRadera
  13. hej igen, Ville bara säga att det var på www.mixin.se lådan fanns.
    Kram

    SvaraRadera
  14. Underbar pepparkvarn!
    Instämmer i att tapeten bara är så snygg!
    Kram Tulipa

    SvaraRadera
  15. Det var en vacker kvarn... har aldrig sett nån sån förut.... kul när man får så fina saker.... visst har man sett lådor men man kan ju för sitt liv inte komma ihåg vart...:) Kram Annika

    SvaraRadera
  16. Vad läcker den var pepparkvarnen en mamma som har god smak vad härligt, min mamma och jag delar inte intresseet för min inredningsstil, fniss....hon är nästan 80 fyllda och kan inte förstå allt religiöst som jag har i hemmet, så här blir det diskussioner ibland, ha det bra, kram

    SvaraRadera
  17. Enkelt pyssel är min melodi: ) Men så fint det var med kronan och allt det svarta! Tyvärr har jag inte sett ngn sådan låda du vill ha, krya på er! Mari.

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails